HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Lilla naplója - Az éheztetett gyermek

2010.11.25. 14:00 ...gabka...

Lilla unokahúgom nálunk vendégeskedik éppen édesanyjával. Lilla egy angyal, ezen kívül érdemes róla tudni, hogy hihetetlen színészi átéléssel képes eljátszani az éhséget, aki nem ismeri, simán bedől neki és elhiszi, hogy ő bizony nem kap eleget enni... Olyan szemekkel képes kunyerálni, ha meglátja, hogy valaki eszik mellette, hogy képtelenség neki ellenállni. :)

Tegnap épp a hűtőre ment rá:

Mikor kinyitottam a hűtőt, hogy kivegyem az ebédhez valókat, Lilla 14 hónapjának minden gyorsaságával odarongyolt, felkapaszkodott és kétségbeesett hangok kíséretében igyekezett kivenni azokat a dolgokat, amik a keze ügyébe estek, majd méltatlankodva reagálta le, mikor el akartam vezetni onnan, hogy be tudjam csukni az ajtót. :))

Tesóm ígért egy bővebb bejegyzést a kis éhenkórászról. :)

Szólj hozzá!

Címkék: lilla babanapló

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr382471963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása