HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Űrbéli szülinapi zsúr dekoráció srácoknak

2011.05.11. 08:30 ...gabka...

Régen jelentkeztünk már tematikus bejegyzéssel, így ma újra belehúzunk és mutatunk egy vidám szülinapi bulit, néhány egyszerűen követhető ötlettel, amellyel egyedivé lehet tenni saját gyermekünk zsúrját.

Ezúttal egy igazi pasis tematikát, egy űrbéli dekorációt választottunk - sok ezüsttel és kékkel, hogy igazán kerek legyen a történet. :)

Ha megnézitek alaposan a képeket, láthatjátok, hogy semmi ördöngősség, extra drága kiegészítő nincs bennük: néhány kék és ezüst lufi, színben passzoló papírfüzér, sok-sok csillag, némi ételfesték, hogy a sütiken is visszaköszönjön a választott színvilág, egy markáns űrhajó - és kész is a marsbéli születésnap. :)

Képen forrása: The Sweetest Occassion

1 komment

Címkék: szülinap torta kisfiú zsúr dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr292894933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnar.orsolya 2016.11.08. 13:42:58

Szeretnék Nektek ajánlani egy igazán egyedi szülinapi játékot.
Ez a LogiKoffer, ami egy izgalmas logikai kincskereső játék, profi kivitelezéssel és ötletekkel. Ideális választás szülinapi gyerekzsúrra vagy családi összejövetelekre.
www.logikoffer.oldalunk.hu
süti beállítások módosítása