HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Benedek naplója - Bilibe?

2010.11.23. 08:00 ...gabka...

Eddig is tudtam, hogy Eszternek remek humora van és kiváló érzéke az íráshoz, roppant plasztikusan tudja visszaadni a hétköznapok mókás helyzeteit, de ezen az íráson különösen jót nevettem, ezért választottam ezt a heti babanapló rovatba...

 

Más is van úgy, hogy már bármit megtenne, hogy a gyerek bilibe kakiljon, ezért aztán ahányszor a tiltakozó alany kétpercenként felpattan, szemléltető előadást rögtönöz, úgy is, mint: "Hogyan kell szépen a bilin ülni, na, így, látod?", és "Látod? így kell kakilni, így, nyomni kell, ööööö!"?

És amikor a gyerek fetreng a röhögéstől, akkor nem kifut a világból, hanem végtelenül örül a felvillanó reméynsugárnak, hogy talán, ha elég érzékletes alakítást sikerül nyújtani, akkor lesz is valami foganatja a dolognak?

A bili persze üres maradt, ellenben Benedek egész délután azon ülve legózott, és közben olyanokat nyögött, mintha épp szülni készült volna..

Olykor felderül a képe, és elkezd ráncigálni, hogy most én jövök, mókázzunk már még egy kicsit. Én meg megyek.

Gépszerkezettan szigorlat? Ugyan! Nyögök a nyüves bababilin, miközben szublimál az agyam.

Forrás: benedekblog

Szólj hozzá!

Címkék: benedek babanapló

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr802454929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása