HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Örökbefogadási buli

2011.03.22. 10:00 ...gabka...

Hát igen, az óceánon túl ilyen is van... Nekem nagyon szimpatikus a gondolat, hogy a család megosztja örömét és létszámának bővülését a baráti körrel - ugyanolyan szeretettel és természetességgel, mintha vér szerinti babájuk született volna.

A következő képeken ráadásul két kislány érkezését is ünneplik, akik a csecsemőkoron már túlvannak, de a fotókat látva a legjobb helyre kerültek.

Ilyen egy örökbefogadós buli pillanatképekben:

Az utolsó képet ajánlom mindenkinek a figyelmébe, nagyon jópofa ötlet vendégkönyv helyett... Már a Wedding Design blogon is ajánlottunk hasonlót, ott részletesen leírtam, hogyan működik - és az ötlet nagy sikert aratott olvasóink körében!

Ehhez hasonlót bármelyik szülinapi zsúron meg lehet valósítani a legkisebbekkel is - ők aztán főleg szívesen nyúlnak bele a különféle színű festékekbe. :)

Ehhez hasonló fát, vagy bármilyen egyéb alapot A3-mas vagy A2-es méretben tőlünk megrendelhettek. A részletekről érdeklődj e-mailben vagy telefonon!

Forrás: The Sweetest Occasssion

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap zsúr dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr692761524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása