HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Balázs naplója - Bazsi és a Mikulás esete

2011.01.04. 08:30 ...gabka...

Nézzétek el nekem, hogy kissé megkésve adom közzé az alábbi kedves történetet, de az elmúlt két hétben nem dolgoztam, így csak nemrég olvastam el, és nem volt szívem kihagyni Laura írását.

 

Egyszer volt hol nem volt, kaptunk egy meghívást egyik kedves barátunktól a Mikulás ünnepségükre, amit szűk körben az otthonukban szerveztek meg. Sikerült egy igen autentikus Mikulást hívniuk: a vendéglátó nagybátyja öltözött be - adott volt az eredetileg is hosszú szakáll és őszes haj.

Amikor belépett az ajtón, a nagyobbacska gyerekek mind megszeppentek és nagyon meglepődtek. Várták ők, persze, de amikor tényleg megérkezik és tényleg piros subája van és tényleg fehér szakálla, akkor azért mégis ijesztő egy picit.

Nem így Bazsi! Azt hittem, azért ő is megilletődik legalább egy kicsikét, de nem. Felmérte a terepet, annyira felbátorodott, hogy a házigazda Botondot (Bazsival egyidős) is magával rántotta a buliba és együtt "mentek" felfedezni, hogy milyen kincseket rejt a Mikulás bácsi puttonya. Ha nem vagyunk résen, biztosan kipakolták volna, sőt meg is kóstolták és nyalogatták volna az ajándékokat:)

Nagyon kíváncsi leszek, hogy pár év múlva is marad-e ilyen kis merésznek és vagánynak...

Szólj hozzá!

Címkék: balázs babanapló

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr322559172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása