HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Szülinapi buli kempingezős hangulatban

2011.02.23. 09:07 ...gabka...

Egy szuper dekorációs ötletet láttam, amelyet szeretnék megosztani... Ezúttal nem a legkisebbeknek szól, hanem a nagyobb csemetéknek (mondjuk iskoláskortól).

Sajnos még elég zord az idő, de most épp süt a nap, ami reménykedésre ad okot, hogy lassan vége a télnek és ki lehet szabadulni a négy fal közé, a természetbe! :)

Ezt a tematikát ragadja meg a most következő képsor is: szülinapi zsúr, kempingezős, természetjárós elemekkel, natúr hangulatban:

Ha megfigyeljük a részleteket, láthatjuk, hogy egy ilyen dekor összeállítása cseppet sem ördöngősség: tobozok, fenyőágak, termések adják az erdei hangulatot, néhány kockás szalvéta, befőttesüvegek poharak helyett, lámpások, pár papír kiegészítő, és kész is a szuper kempingezős buli! :)

Amíg nem fordul olyan kellemesre az időjárás, addig szobán belül is simán megtarthatjuk a zsúrt ebben a stílusban (illetve a későbbiekben akkor is, ha nincs kertünk)!

Design: Jesi Haack

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap csináld magad zsúr dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr312682507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása