HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Benedek naplója - Gyerekszáj-féleség

2011.02.10. 07:57 ...gabka...

Gábor már felkelt az asztaltól ebéd után, Benedek még ül a székében és egy túrórudit töm a fejébe.

Az állkapcsa nem mozog, mégis: valahogy fogy a rudi; néha nyel is.

Gábor visszaindul dolgozni a gépéhez, felmarkol valami mogyorósborzalmat; szólnék, de már késő, Benedek felkapja a fejét: KRuM! KRuM! KRuM!

Valamit elszúrtam: két férfi van az életemben, mindkettő rém bután néz; a gyermekem apja, hogy mi a fenét mondhat vajon az iavdéka, a gyermekem pedig, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy KÉREM, hát ide már azzal a zacskóval, de izibe, amíg szépen mondom!

Némi tolmácsolás után Gábor úgy dönt, hogy egy egyszerű példán keresztül mutatja be Benedeknek a tanulságot, bármi is legyen az: Kérem! - mondja - Benedek, kérem a túrórudidat, adj nekem is rudit!

Benedek gyanakodva méregeti, majd hirtelen megvilágosodik, gőzerővel kezdi el újra a rudi bedolgozását a szájába, mindeközben mereven bámulja Gábort, nem pislog.

Gábor hihetetlenül naiv, azt hiszi, nyerő helyzetben van, azt hiszi, lám, hatnak az észérvek, és nyomatékosít: Na, mi lesz, Bubi, kérek a rudiból!

Benedek hirtelen megkönnyebbül, vesz egy nagy levegőt, a keze üres, biztonságban a lényeg; Gábor meg van magával elégedve: Na látod, - kezdi mondani, de ekkora Benedek végtelenül elégedett arccal kinyújtja a mancsát és Gábor tenyerébe pottyantja a túrórudi végéről a kis kerek csokitallér olvadt maradékát;

KRuM! - mutat a zacskóra, ellentmondást nem tűrően...

 

A poszt eredetileg a Benedekblogon. 

Szólj hozzá!

Címkék: benedek babanapló

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr772650841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása