HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Robotos szülinapi dekoráció

2011.01.28. 08:28 ...gabka...

Ahogy tegnap ígértem, ma mutatok további képeket, hogy miként lehet a robotos tematikát továbbvínni gyermekünk szülinapi zsúrján.

Ha megnézitek a képeket, láthatjátok, hogy gyakorlatilag egyféle kör alakú matrica segítségével díszitettek fel mindent:

Ennek a megoldásnak az az óriási előnye, hogy úgy dekoratív, hogy nem kerül sokba. Minden nyomtatásra igaz az, hogy minél többet rendelünk egyféle termékből, annál kedvezőbb lesz az egységár, így egy nagy kupac matricát már igen barátságos árakon el tudunk készíteni!

Ezzel az ötlettel a meghívón kívül tényleg nem sok mindenre van szükség, mert a matricákat bárhova felragaszthatjuk, illetve minden mást házilag is el lehet készíteni, így elég a meghívót és a matricákat megrendelni, de a gyermek bulija biztosan profin dekorált lesz! :)

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap kisfiú zsúr dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr102619862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása