HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Vidám társasjáték házilag

2011.01.26. 09:00 ...gabka...

Emlékeztek még a Twister nevű játékra? :) Még az én gyerekkoromban jött ki először, és annak idején nagyon viccesnek tűnt nekünk (bár arra nem emlékszem, hogy konkrétan játszottam-e ilyet valaha...).

A játék lényege, hogy van egy nagy játékszőnyeg tele színes körökkel, és egy pörgettyű, amelyet megforgatva kiderül, következő körben hova, milyen színre kell tegyük a kezünket, lábunkat. Néhány kör után már eléggé összegabalyodnak a játékosok - a gyerekek természetesen nagyokat kacagnak ezen a helyzeten és élvezik a játékot.

Ezt a társasjátékot nagyon könnyen elkészíthetjük házilag, figyeljük csak meg a következő kép részleteit!

Egy régi, rossz lepedőből kivágott és beszegett téglalap (mérete attól is függ, mekkora gyermekeknek szánjuk a játékot, és hányan fognak vele játszani egyszerre), rajta színes mintás körök régi anyagmaradékokból, ezek köszönnek vissza a pörgettyűn is.

Elkészíthetjük akár lányos (rózsaszínes) vagy fiús (kékes-zöldes) színvilágban is, ez esetben akár szülinapi ajándéknak is kiváló lehet, ha gyermekünk épp zsúrra készül barátjához.

Az árnyalatokat vegyíthetjük is, hogy az eredmény minél vidámabb, színesebb legyen, egyébként is minél kontrasztosabbak a színek, annál jobb!

(A végén megjegyezném azért, hogy vannak olyan barátaim, akik harmincon túl is simán játszanának Twistert, szóval az ötlet nem feltétlenül csak a legkisebbeknek szól...) ;))

Kép innen.

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülinap csináld magad zsúr

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr782614269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása