HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Vicces játék a legkisebbeknek

2011.01.10. 13:00 ...gabka...

Az IKEA honlapján találtam ezeket a játékokat (tesóm hívta fel rájuk a figyelmem, szerinte nagyon jópofák). Bevallom, engem elsőre kicsit meglepett a plüss paradicsom, egészen addig, míg meg nem láttam a tükörtojást, ami szerintem mindent visz. :)

Az IKEA honlapon ezt olvashatjuk leírásként: "Szerepjátékra ösztönöz; a gyerekek szociális készségeinek fejlesztésekor a felnőtteket utánozzák, és szerepeket találnak ki maguknak."

Mikor gyerekek voltunk, mi is játszottunk főzőcskéset, de ezt kreatívan megoldottuk a fantáziánk (illetve egyéb rendelkezésre álló tárgyak) segítségével. A picik akár faágból, kavicsból, homokból is képesek királyi vacsorát főzni a játszótéren szüleiknek...

Szeretem az IKEA gyerekosztályát és az egész áruházat, és tényleg mókásnak találom ezeket a játékokat is, mégis ez a kérdés merült fel bennem általánosságban: nem kellene több teret hagyni a gyermeki képzeletnek? (Ez a gondolat a teljes modern játékkínálattal kapcsolatban erősen aktuális.)

Mit gondoltok?

Képek az IKEA oldalról.

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr952573946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása