HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Szülinapi meghívó vagy értesítő kártya vagy képeslap?

2011.01.06. 08:30 ...gabka...

A következő kártya (újabb darab a minta kollekcióból) többféle funkcióra is alkalmas, ahogy a címben is olvashatjátok. :) Újszülött babánk fotójával kész az értesítő kártya, melyet körbeküldhetünk a nagy esemény alkalmából családunknak és barátainknak, ha nagyobb gyermek képét használjuk, akkor lehet babazsúr meghívója is, illetve képeslapként is el tudom képzelni.

Szokásos fiú reklámarcunk, Balázs a főszereplő ezúttal is:

A grafika elkészíthető csajos színekben is, ekkor kislányoknak is tökéletes lesz!

Ez a kártya megvalósítható egy oldalas nyomtatással, azaz a hátulja üres maradhat, itt aláírhatják a boldog szülők, vagy bármilyen személyre szóló üzenetet elhelyezhetnek ide.

Egyoldalas nyomtatás esetén kedvezőbb egységárakat tudunk kalkulálni, mint kétoldalas alkalmával. A pontos egységár a megrendelt mennyiség függvénye. Ha megtetszett ez a kártya, érdeklődj telefonon, vagy e-mailben!

Forrás: babadesign

Szólj hozzá!

Címkék: képeslap kisfiú értesítő munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr622564243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása