HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Gyerekszoba dekoráció másképp

2011.01.07. 08:00 ...gabka...

Mindenki ismeri azokat a babaszoba kellékeket, amelyek az ágy felett lógnak és nem a baldachin. :) Nézzétek el nekem a fura megfogalmazást, de őszintén nem tudom, van-e valami nevük ezeknek a díszeknek, amelyek egyszerre dekorálják a helyiség terét, és a baba kreativitását is hivatottak fejleszteni.

Ezeket minden pici szereti nézegetni, mi sokszor kevésbé, mert jó néhány esetben elég csúnyák vagy giccsesek tudnak lenni...

Amit ma mutatok, az egy példa arra, hogy lehet másképp is, egy egyszerű, ízléses, barnás-natúr színvilágú, természetközeli dekoráció:

Akinek ez túlságosan homogén, az próbálja meg színekkel elképzelni...

Szerintem ez a dekoráció simán elkészíthető otthon is valami jópofa hobbikellékből (például néhány mm vastag dekorgumi különböző színekben).

Ezt egy kisollóval könnyedén lehet változatos formákra kivágni, majd a kész elemeket damil segítségével akár láthatatlanul is össze lehet kötni.

Ezek a szinte súlytalan kis alakzatok könnyen elmozdulnak egymáshoz képest, így a fekvő bébinek is állandó nézegetnivalóval szolgálnak.

Ehhez kiegészítésképpen mutatok egy képet, amely kiváló lehet a falra a logó dolog mellé. :)

Ez sem az a tipikus habos babaszoba kép, épp ezért tetszik.

Színes öntapadós papírokból kivágva pillanatok alatt összeállítható (nem borzolom azzal a kedélyeket, hogy azt írom, akár meg is lehet festeni). :)

Ha valakinek megtetszettek a fentiek, de úgy érzi, nem tudja magának elkészíteni, forduljon hozzánk, mi szívesen segítünk!

Forrás: Nested

Szólj hozzá!

Címkék: szoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr852566724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása