HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Karácsonyi angyalok fekete-fehérben

2010.12.20. 12:00 ...gabka...

A hétvégét a karácsonyi ajándékok készítésére szántam, többek között ezek az angyalkák is most születtek kedvenc színpáromban, a fekete-fehérben:

Természetesen elkészíthetjük őket tetszőleges színekben, illetve natúr hangulatban is nagyon bájosak.

Miből is van egy ilyen angyal? Egy préselt fehér papírgolyó a fej, erre rajzoltam filctollal a szemeket, illetve az orcákra egy-egy kis pöttynyi arcpirosító került. :) A haj kreatív boltban kapható szőke babahaj, hogy tökéletes legyen az angyali külső. :) Az angyalok teste egy fehérre festett apró cserép, a karok és a lábak fehér szalaggal körberagasztott fekete gyöngyök. A fekete szárnyakat egy különleges dekorszalagból vágtam ki. A cserepek tetejére egy fehér tollat ragasztottam, ez lett a szoknya alja. A testek elejére két szem szív alakú fekete gyöngyöt illesztettem, mert túlságosan fehérnek éreztem enélkül az összhatást.

Az angyalkákat ragasztópisztollyal állítottam össze néhány perc alatt. Lehet belőlük a polcra állítva karácsonyi dekoráció, de egy szalaggal felakasztva a bejárati ajtónkat vagy karácsonyfánkat is díszíthetjük velük.

Ha a fenti kellékekből nem rendelkezünk mindennel, akkor sincs gond: szárnyakat kivághatunk bármilyen merevebb anyagból vagy filcből. Ha nem kapunk babahajat, akkor készíthetünk angyalok helyett manókat is, ekkor kúp alakú sapkát ragasszunk a fejre, melyet szintén filcből vághatunk ki. Testnek cserép helyett lehet tobozt is használni, vagy akár gesztenyéből is összeállíthatunk helyes figurákat!

Alkotásra fel, karácsonyig még bármelyik változat elkészülhet! :)

Szólj hozzá!

Címkék: csináld magad karácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr842527668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása