HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Balázs naplója - Pakolok!

2010.11.18. 11:15 ...gabka...

Következzen babanapló sorozatunk második főszereplője, Balázs. Már találkozhattatok arcával a blogon, hiszen ő oldalunk egyik reklámgyermeke. :) Balázs anyukája, Laura kedves barátnőm, aki igyekszik megőrizni természetességét és irigylésre méltó lazasággal terelgeti lassan egy éves kisfiát.

 

Bazsi ma 11 hónapos. A majdnem szülinapos azt találta ki a napokban, hogy kipakolja a fiókokat. A konyhában már sikerült felszerelni azokat a pöcköket, ami megvédi a bent "lakó" fűszereket, késeket, ollót, konyhai kellékeket Bazsi pakolási szenvedélyétől. De az ő szobájában nem voltunk elég gyorsak. Ezért kiskomám nap mint nap azzal örvendeztet meg, hogy amíg én kint tevékenykedek a többi szobában, addig ő szépen csöndesen kipakolja a ruháit, törülközőjét, pelusokat, szennyeseit, és boldogan trónol a kupi közepén - láthatólag büszke a munkájára.

Az a baj (illetve persze nem is baj), hogy ilyenkor az ember inkább hatalmas nevetésben tör ki és nem tudja nevelő szándékkal, komoly arccal elmagyarázni a pöttömnek, hogy ezt nem így kéne.

 

Laura nem vezet blogot, így írásait Bazsi kalandos hétköznapjairól csak nálunk olvashatjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: balázs babanapló

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr992456800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása