HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Megérkeztem! kártya vagy szülinapi meghívó

2011.02.22. 08:30 ...gabka...

Most egy markánsan férfias kártyát mutatok meg Nektek, barna színvilágban. :)) Még véletlenül sem merül fel a kérdés, hogy kisfiúról vagy kislányról van-e szó, ez egyértelműen pasis színvilág! :)

A kártyára írhatjuk az újszülött legfontosabb paramétereit, mellé elférnek személyes üdvözlő soraink, így a kártya hátoldala üres maradhat. Ha szülinapi buli meghívónak szánjuk, akkor értelemszerűen a meghívás szövegét tördeljük be a jobb felső sarokba. Ez a terv sokkal hosszabb szöveget is elbír, illetve akár fényképpel is kiegészíthetjük!

Egyoldalas nyomtatás esetén kedvezőbb egységárakat tudunk kalkulálni, mint kétoldalas alkalmával. A pontos egységár a megrendelt mennyiség függvénye. Ha megtetszett ez a kártya, érdeklődj telefonon, vagy e-mailben!

Forrás: babadesign

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap kisfiú értesítő munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr102678874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása