HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Elkeverednek a hajcsattok? Készítsünk egyedi tartót!

2011.01.14. 08:40 ...gabka...

Ismerős a fenti kérdés? Nem értjük, hova tűnnek folyton a hajbavalók? Ez sokszor még ránk, felnőttekre is igaz, a picik apró hajcsattjaira pedig különösen...

Ma egy igazán jópofa megoldást mutatok Nektek ennek kiküszöbölésére, egy olyan ötletet, ami a praktikumon túl még a gyerekszobát is díszíti:

Egy helyes kép, mely kis ruhákat ábrázol, néhány rugalmas pánt (gumiszalag) áthúzva a háttér előtt, amelyekre rátűzhetjük a csattokat, így az eredmény olyan, mintha a frissen mosott holmik lógnának a szárítókötélen. :)

Szerintem nagyon egyszerű elkészíteni a fenti képet, akár más stílusban is, aki ügyes, akár szabadkézzel is megrajzolhatja a hátteret. Akinek szüksége van pontosabb leírásra, az megtalálhatja itt a készítés folyamatát lépésről-lépésre, angolul.

(Egyébként erről az ötletről egyből eszembe jutott, hogy milyen szuper dekorációt varázsolhatunk a hálószobánkba, ha fülbevalóinkat ilyen megoldás segítségével akasztjuk fel katonás rendbe, persze ekkor nem gyermeki mintát használnék, hanem valami színben és stílusban passzoló anyaggal vonnám be a kép hátterét.)

Szólj hozzá!

Címkék: csináld magad szoba kislány dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr22582668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása