HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Készítsd magad - előke a legkisebbeknek

2011.01.05. 09:50 ...gabka...

Bár jómagam még nem vagyok gyakorló anyuka, azt hiszem, ez az a tárgy, amiből sosem elég, amiből naponta akár többet is elhasznál a pici - a jó öreg partedli.

Egy praktikus darab, amelyet azért adunk gyermekünkre, hogy kis szerencsével megakadályozzuk a teljes ruhacserét az ebédet követően, persze előfordul, hogy nincs akkora előke, hogy ne történjen baleset... :)

A következőkben egy olyan könnyen követhető leírást mutatok be Nektek, amelyben lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan lehet házilag egyszerűen és gyorsan elkészíteni egy ilyen hasznos kiegészítőt, így biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény egyedi és különleges lesz - hátha a színes mintás változatokat a kicsik is szívesebben viselik... :)

Ide kattintva találhatjátok azt a pdf-et, amelyben részletesen bemutatják az előke varrásának egyébként nem túl bonyolult folyamatát, és szabásmintát is találtok benne.

Hajrá, varrásra fel! :)

Szólj hozzá!

Címkék: csináld magad divat

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr162561965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása