HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Sztárcsemeték - Suri Cruise és a magassarkú

2010.11.10. 08:00 ...gabka...

Sorozatunkban rendszeresen bemutatunk majd egy-egy olyan gyermeket, aki híres szülei miatt a figyelem középpontjában van.

Mai alanyunk, Suri Cruise, Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, akiről már rengeteg mindent hordott össze a világsajtó. Anélkül, hogy belemennénk a találgatásokba a szülők kapcsolatának valódiságáról, kitérnék a szcientológiai vallásukra, vagy megkérdőjeleznénk Tom esetleges apaságát, szeretnék megmutatni egy montázst, a címben is szereplő magassarkú cipőkre kihegyezve:

Suri 2006 áprilisában született, tehát írásunk megjelenésekor mindössze 4 és fél éves, mégis számtalan fénykép kering róla a világhálón, amelyen magassarkúban kapták lencsevégre. Valljuk be őszintén, egy ilyen cipőnek semmi keresnivalója egy csöpp kislányon, egészségügyileg sem optimális, és nem is mutat jól. Számomra van ebben valami groteszk: ha négy évesen eljut a magassarkú cipő viseléséig, akkor tíz évesen mit fog hordani?

Híres család ide vagy oda, a szülők felelőssége, hogy épeszű korlátokat állítsanak fel csemetéiknek, és bár nem akarok szegény Surinak negatív jövőképet festeni, határozottan úgy gondolom, nem jó úton jár (a topánkáiban)...

Van olyan olvasó, aki szerint rendben van ez a cipő ebben a korban?

További képek itt.

Szólj hozzá!

Címkék: divat sztárcsemeték

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr482438238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása