HTML

babadesign - kreatív ötletek kicsiknek és nagyoknak

Egyedi grafikai és dekorációs anyagok - nem csak babáknak!

Kapcsolat

Uhrner Gabriella

06 30 9 244 236

gabka@weddingdesign.hu

Utolsó kommentek

Közösségi oldal

Testvérek

2010.12.13. 09:30 ...gabka...

Úgy gondolom, gyermekeket fényképezni az egyik legszebb és egyben legnehezebb feladat egy fotográfus számára... Készítettem már egy hosszabb összeállítást erről a témáról a blogon.

Jómagam csupán amatőr hobbifotósként szoktam kattingatni egy közepesen jó géppel, de amikor gyerekek közelében vagyok és őket kellene megörökíteni, akkor szembesülök a feladat összetettségével, ugyanis a kicsik egyetlen pillanatra sem maradnak egy helyben, még a legkisebb csecsemők sem maradnak mozdulatlan sosem (kivéve, amikor alszanak). :)

Nyilván el szeretnénk kerülni a vaku használatát, egyrészt nem szívesen villantunk senkit arcon, másrészt az így kapott eredmény az éles fény-árnyék kontrasztokkal távolról sem lesz természetes. Így marad a türelem és a sokszori próbálkozás, míg egy fotó végre úgy sikerül, hogy egyik kar vagy láb sem mozdult be rajta...

Ez vagyok én, amikor gyerekeket fotózom nagyritkán, de persze vannak a profik, akiknek a képein semmi erőfeszítés nem látszik, és csak tátjuk a szánkat a csodásan elkapott pillanatokon:

Fotók: Jessica Claire

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://babadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr642512462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása